november, 2020

07nov6:30 pm10:00 pmAlbin Lee Meldau

Visa mer

Information

Albin Lee Meldau tog det svenska folket med storm i tv-programmet Så mycket bättre, men redan innan dess hade han haft en succéartad internationell karriär. 2016 slog debutsingeln ”Lou Lou” och den från början egenutgivna EP:n ”Lovers” ner som en blixt från klarblå himmel. Kategorin soul möter folkmusik hade fått en helt ny referenspunkt och det dröjde inte länge förrän Albin Lee Meldau jämfördes med storheter som Jeff Buckley och Hozier.

Trots det har göteborgaren varit något av en doldis för den svenska publiken, fram tills förra året då Albin medverkade i tv-programmet Så Mycket bättre. Hans imponerade tolkningar och otroliga röst tog svenska folket med storm och cementerade Albins ställning som en av landets mest intressanta och imponerande artister. 2018 släpptes även första albumet ”About You”, en helgjuten debut där Albin samarbetat med producenter och låtskrivare i världsklass. Därefter har han även släppt den avskalade höjdpunkten ”The Purgatory Sessions”. Nu är han dubbelt aktuell. Dels har han släppt den hyllade skivan ”På svenska”, dels har han varje vecka har släppt en ny låt från The Quarantine Sessions, där vi bland annat fått höra honom tolka Elvis Presley.

Vi följer restriktionerna och råd som regeringen fastställt kring offentliga sammankomster. Vi kommer endast öppna upp för en publik på max 50 personer. Uppstår det nya direktiv från Regeringen kring offentliga sammankomster som innebär att vi inte kan ha konsert så får ni pengarna tillbaka.

Konserten är ca 60-75 minuter.
Vi öppnar kl 18.30 för mat och konserten börjar kl 20.00.

Pris för konsert och mat 995 kr per person. Dryck köper ni på plats.

Arrangör: Strenge & Wingren AB och Vilhemsro Gårdscafé

 

Boka biljett här

 

Tid

(Lördag) 6:30 pm - 10:00 pm

Plats

Vilhelmsro Gårdscafé

Vilhelmsro egendom 521 40 Falköping

X