april, 2019

27apr6:00 pm10:00 pmKonsert Gunilla BackmanFrån Mamma Mia till Les Miserables – Sånger som berör

Visa mer

Information

Från London till Vilhelmsro

Gunilla Backman är en av Sveriges mest erfarna musikalartister. Hon medverkar på de stora scenerna i London och runt om i Europa. Under hösten har hon gjort succé med en hyllningsföreställning till Barbra Streisand på Stadsteatern i Stockholm. Nu har ni chans att uppleva Gunilla på Vilhelmsro Gårdscafé, den 27 april.

– Vi är jätteglada att få Gunilla Backman till oss på Vilhelmsro, säger Ulf Lindén. Vi kommer att erbjuda våra gäster en totalupplevelse med musik i världsklass som kombineras med lokalproducerad mat och goda drycker. Det blir en liten intim konsert med max 90 gäster.

Konserten på Vilhelmsro kommer att hållas inne i Stallet. Det är en speciell miljö som skapar bara förutsättningar för närhet. Köket på Vilhelmsro kommer att ta fram en meny för kvällen som bygger på råvaror från närområdet. Buffén kostar 150 kr per person.

För många svenskar är Gunilla mest känd för huvudrollen i den svenska produktionen av Mamma Mia som spelades på Cirkus i tre år. Hon har också medverkat i en rad underhållningsprogram i TV.

På Vilhelmsro Gårdscafé i Falköping den 27 april kommer Gunilla att sjunga allt från musikaler till ABBA musik. Med sig har hon Joakim Holgersson (Piano), Sofie Wingren (Cello) och David Strenge (Gitarr).

Här bokar du konsertbiljett

Boka bord genom detta formulär:

Bordsbokning Patrik Isaksson

    (Bandet börjar spela 19.30)
  • Ange också om det finns barn under 12 år i sällskapet.

Tid

(Lördag) 6:00 pm - 10:00 pm

X