november, 2019

09nov6:00 pm9:00 pmItaliensk afton

Visa mer

Information

Välkommen på Italiensk afton med musikerna Suzanne Osmar och Fernando Álvarez Montalbán.
Kvällen bjuder på vacker musik i kombination med det självklara matvalet – pasta! Vi dukar upp en härlig buffé med pasta och andra italienska läckerheter.

Suzanne Osmar är vissångerska och kyrkomusiker, verksam som körledare och kyrkomusiker vid olika ensemble under många år. Fernando Álvarez är tenor utbildad vid Östermalms Operaskola under ledningen av Margareta Bergström. Verksam som operasångare i sällskapet Opera Viva under 90-talet, specialiserad på verk från italiensk- och spansk folkmusik och med mängder av framträdanden vid olika sammanhang. Suzanne och Fernando uppträder tillsammans sedan några år och i sin repertoar blandas det operaarkor och duetter med traditionella svenska och italienska sånger.

Italiensk buffé inkl dessert och kaffe, samt inträde 350 kr per person.

Boka här:

Bordsbokning Italiensk afton

  • DU KOMMER ATT FÅ EN BEKRÄFTELSE PÅ DIN BOKNING TILL MAIL-ADRESSEN DU ANGETT. DET KAN TA NÅGRA TIMMAR INNAN DEN KOMMER, DÅ VI BESVARAR DEN MANUELLT. SÅ DU BEHÖVER INTE OROA DIG ATT BOKNINGEN INTE GÅTT IGENOM. HÖR DU INGET FRÅN OSS INOM 24 H, SÅ FÅR DU GÄRNA KONTAKTA OSS FÖR ATT SÄKERHETSSTÄLLA ATT BOKNINGEN GÅTT IGENOM. TACK!

 

Tid

(Lördag) 6:00 pm - 9:00 pm

Plats

Vilhelmsro Gårdscafé

Vilhelmsro egendom 521 40 Falköping

X