november, 2020

This is a repeating event

27nov6:30 pm10:00 pmEvent CancelledOla Salo

Visa mer

Information

Vi presenterar stolt en stor upplevelse i litet format!
En av Sveriges främsta artister, Ola Salo intar vår matsal tillsammans med pianisten Christopher Dominique och bjuder på en unik musikafton med intimitet och spontanitet i centrum. Den minimala sättningen ger fullt utrymme för improvisation och infall vilket gör varje föreställning olik den andra. Ola varvar egna låtar från hela sin karriär med sånger från hans favoritartister och bjuder däremellan på reflektioner och berättelser. Det blir både humor och allvar, tänkvärdheter och galenskap. Missa inte denna chans att få möta denna mångsidiga artist i det mest personliga och avskalade format han någonsin bjudit på.

Vi bjuder in till en kväll som blir lite av ett startskott för julen. Den inleds med bubbel och pepparkakor. Efter det blir det en julinspirerad buffé som avslutas med hembakat julgodis.
Vi öppnar kl 18.30 för mat och konserten börjar ca kl 20.00.
Pris för konsert och mat 1.395kr/person. Dryck tillkommer och köps på plats.

Vi följer restriktionerna och råd som regeringen fastställt kring offentliga sammankomster. Vi kommer endast öppna upp i nuläget för en publik på 50 personer, där vi självklart håller säkra avstånd och är måna om varandra. Uppstår det nya direktiv från Regeringen kring offentliga sammankomster som innebär att vi inte kan ha konsert så får ni pengarna tillbaka.

BOKA BILJETT HÄR

Arrangör: Strenge & Wingren AB & Vilhelmsro Gårdscafé

Tid

(Fredag) 6:30 pm - 10:00 pm

X