september, 2019

20sep6:00 pm9:00 pmÖlprovning & Trerätters höstmiddag

Visa mer

Information

Uffe Karlström, bryggare på Nya Victoria, guidar oss bland ölets alla varianter och smaker. Den här kvällen gör han det i samklang med Vilhelmsros kock, Vivien Monier. Vivien har låtit sig inspirerats av höstens färger och murriga toner och skapar en komplett måltid som fångar allt vad hösten står för.

Starten för kvällen har kantarellen som utgångspunkt. Mjuk inbäddad i en mustig soppa som kombineras med två maltiga öl av olika karaktär. I huvudrätten kommer ett av skogens mera spännande djur att användas; Vildsvinet. Det är ett magert kött med mycket smak som är lätt att variera. Till det kommer vi att servera höstens rotfrukter, potatis, sallader och sås. Givetvis kommer vi att ha öl även till huvudrätten men här spelar humlen en mer framträdande roll. Det hela kommer att avslutas med dessert där äpplet står i centrum. Även här kommer Uffe välja två passande öl från något av våra många lokala bryggerier.

Pris: 625 kr per person.
Anmälan här nedan, senast den 13 september.

Bordsbokning Ölprovning & Trerätters höstmeny

  • DU KOMMER ATT FÅ EN BEKRÄFTELSE PÅ DIN BOKNING TILL MAIL-ADRESSEN DU ANGETT. DET KAN TA NÅGRA TIMMAR INNAN DEN KOMMER, DÅ VI BESVARAR DEN MANUELLT. SÅ DU BEHÖVER INTE OROA DIG ATT BOKNINGEN INTE GÅTT IGENOM. HÖR DU INGET FRÅN OSS INOM 24 H, SÅ FÅR DU GÄRNA KONTAKTA OSS FÖR ATT SÄKERHETSSTÄLLA ATT BOKNINGEN GÅTT IGENOM. TACK!

Tid

(Fredag) 6:00 pm - 9:00 pm

Plats

Vilhelmsro Gårdscafé

Vilhelmsro egendom 521 40 Falköping

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

X