Bröllop & fest
på Vilhelmsro
Här på gården har vi de senaste åren genomfört ett stort antal festliga evenemang, så som bröllopsfester, jubileum, företagsevenemang och andra stora kalas. Antagligen är det kombinationen av den vackra miljön, god närproducerad mat, människorna och skräddarsydda lösningar som gör att våra gäster alltid lämnar oss med ett leende på läpparna.
När du gör en festbokning hos oss, så får du mycket mer än bara mat. Vacker dukning med vintageporslin, tillgång till ljudanläggning och projektor är några av tjänsterna som alltid ingår. Dessutom får du alltid två planeringstimmar tillsammans med oss, där vi går igenom alla detaljer inför evenemanget. Allt för att just er dag ska blir så bra som möjligt!
Detta är vår prislista för festbokningar och några menyförslag. Önskar ni en annan lösning än det föreslagna, tveka inte att berätta om just era drömmar och idéer. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för just er!
Kostnadsförslag
för bröllop och fest
GRUNDPRIS 495 kr per person
I grundpriset ingår:
– Huvudrätt med tillbehör
– Lokaler och städning efter evenemang.
– Serveringspersonal, porslin, bestick och glas, vita pappersservetter.
– Ljus cylindrar med block ljus.
– TV och högtalare. Musikanläggning med möjlighet att koppla in smartphone/dator. Mikrofon finns.
– 2 timmar festplanering. Vi hjälper gärna till med idéer, struktur och schema för festen, om ni vill
– tillgång till lokalen för förberedelser innan festen (med hänsyn till andra bokningar).
TILLÄGG
Förrätt från 119 kr per person
Dessert/Tårta från 79 kr per person

DEKORATION
Trädgårdsblommor 80 kr per vas/bukett.
Snittblommor 190 kr per vas/bukett.
Självklart får ni fixa egen dekoration i lokalen om ni så önskar.
DRYCK
Vin – från 75 kr/glas, 399 kr/flaska
Prosecco – 360 kr/flaska (5-6 glas per flaska)
Öl – från 65 kr/flaska
Läsk/lättöl/mineralvatten – 29 kr
Saft/Mjölk – 15 kr
Kaffe/te – 30 kr

Menyförslag
FÖRRÄTTER
– Tunnbrödssnittar med kallrökt lax och grönsaker
– Lokalproducerade ostar med marinerade rödbetor
– Lokala charkuterier med tillbehör
– Löjrom från Spiken, rödlök, gräddfil och ugnsrostat bröd (Pris och tillgång på löjrom varierar)
VARMRÄTTER
– Nattbakad högrev med honungsbakad lök, potatishalvor, hemgjord majonnäs och rödvinssås.
– Marinerad fläskfilé på bädd av rostade grönsaker och potatis. Serveras med kall örtsås.
– Varmrökt lax från Håfverud, serveras med fransk potatissallad, gröna bönor & kall citronsås.
Vegetariska alternativ finns.
DESSERTER
– Vit chokladmousse med bär och karamellcrunch
– Frukt i kryddlag med hemgjord vaniljkesella
– Bärpaj efter säsong med vaniljsås
– Chokladkaka med fudgetäcke, hallonkompott och grädde

Frågor och
svar
Kan vi hyra era lokaler och fixa mat och dryck själv?
Nej. Vår anläggning är klassad som restaurang med fullständiga rättigheter. Därav måste all mat och dryck köpas via oss.
När på kvällen/natten måste festen avslutas?
Ni disponerar lokalen till kl 00.00. Vill ni vara kvar ytterligare en eller två timmar, till kl 01:00 eller 02.00 går det att ordna, mot en extra kostnad för personal.
Får vi fixa egna dekorationer i lokalen?
Det går alldeles utmärkt! Så länge det inte gör någon större åverkan på t.ex. väggar och tak så är det inga problem. Vi bestämmer tillsammans tid för när ni kan komma och dekorera, det beror lite på när vi har andra bokningar i lokalen.
