meny för
GRUPPBOKNINGAR
Vid en gruppbokning hos oss finns några förutsättningar att ta hänsyn till, då vi oftast inte har öppet för allmänheten, utan öppnar upp köket för just er grupp.
1. Ni behöver vara minst 20 personer och beställa för minimum 150 kr per person. OBS! Prickar ni in en dag då köket redan har andra bokningar så går det även bra med färre personer, förutsatt att ni kan tänka er samma meny som redan inbokat sällskap har valt.
2. Alla i sällskapet måste boka samma meny, självklart med undantag för specialkost.
3. En bokning hos oss beräknar vi till ca 3 timmar. Vill ni vara kvar längre än så tillkommer en timkostnad för personal.
4. Avbokning och eventuella ändringar ska meddelas till oss minst 5 arbetsdagar innan bokat datum.
Se menyförslag här nedan. Vi kan även ta fram andra förslag om ni så önskar. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor!

Förrätter
- Tunnbrödssnittar med kallrökt lax och grönsaker 75 kr
- Lokalproducerade ostar med marinerade rödbetor 85 kr
- Lokala charkuterier med tillbehör 85 kr
- Löjrom, rödlök, gräddfil och ugnsrostat bröd 105 kr

Varmrätter
- Biskopsostpaj med tillbehör 175 kr
- Pajbuffé (3 sorter) 175 kr
- Kyckling/räksallad 150/175 kr
- Räksmörgås 150 kr
- Baguett med lax/skinkröra 125 kr
- Varmrökt lax, potatissallad, bönor & citronkräm 225 kr
- Fläskfilé med rostade grönsaker, potatis & örtsås 225 kr
- Tjälknöl med potatissallad & tranbärskräm 225 kr

Desserter
- Vit chokladmousse med bär och karamellcrunch 65 kr
- Frukt i kryddlag med vaniljkesella 55 kr
- Bärpaj efter säsong med vaniljsås 55 kr
- Chokladkaka med fudge, hallon & grädde 65 kr